فرق بین ماکارونی و پاستارو میدونین؟
هممون به اشتباه به تمام پاستاها میگیم ماکارونی!!!
.
پاستا داستان طولانیی داره
ولی به صورت خلاصه بخوام بگم به ترکیب ارد و تخم مرغ میگن پاستا
.
و از این پاستا مدلای مختلفی میسازن
.

اصن بیایم ببینیم این ماکارونی چیه !
.
ماکارونی به پاستایی میگن که شکلش لوله ای خمیده باشه !(حتما باید خمیده باشه)
این لوله ای بودنش باعث میشه که سس و مواد ی که اماده کردین توی لوله ی فرمی شکل گیر کنه و ماکارونی لذیذتر بشه
.
.

ماکارونی

.
.
اسپاگتی
همون چیزی که شما هر روز میخورید اسپاگتی هست که در حقش اجحاف شده و اسم واقعیشو نمیگن!
اسپاگتی رشته ایه و سایز مختلفی داره
.

اسپاگتی

.
.
پاستا پنه
پاستایی که به اسم پاستای پنه شناخته میشه
لوله ی شیار دار هست
و دو سر پاستا اوریب شکلِ
مواد پنه وسط لوله پاستا میره و بهش مزه میده غلظت سس پنه هم مهمه
.

پنه

.
.
پاستای بعدی روتینی و فوسیلی
این دو مدل شبیه هم هستن
پیچ پیچای فشرده که سایز فوسیلی بزرگتر هست
این پیچ پیچا جای قرار گرفتن سس ها هست
مثل سس پستو ،سس گوجه و…

.

روتینی

.
.
پاستای بوکاتینی
.
از نظر شکل و ظاهر بخوام مقایسه کنم خیلی شبیه اسپاگتیه ولی داخلش توخالیه
بابیشتر سس ها خوشمزه میشه
.
.
بوکاتی

پاستای فتوچینی
یه مدل ورقه ای نه چندان پهن و رشته ای که خیلی شبیه روبان هستن
این مدل پاستا در اصل برای سس الفردو ساخته شده
که اصلا هم توی ایران استفاده نمیشه
و ما باهاشون ماکارونی درست میکنیم!!!!
.
فتوچینی

.
.
پاستای بعدی پاستای لازانیاس
که معرف حضورتون هست
ورقه های نازک در ابعاد مستطیلی یامربعی که بعدها مدل نیمه اماده هم توی بازار اومد
و برای لایه لایه گذاشتن مواد مناسبه
.
لازانیا
.
.
پاستای لینگوئینی
شکل ظاهریش خیلی شبیه اسپاگتیه
همونجور دراز و بلند ولی پهنای کمی داره
یعنی در مقایسه بافتوچینی خیلی ظریفتر هست
غذاهای دریایی باهاش فوق العاده میشه
.

.
پاستای (فارفاله)پروانه ای
که ما توی ایران به این مدل میگیم ماکارونی فرمی:joy:
.
چون شکل پروانه هست و در زبان ایتالیایی پروانه ،فارفاله هست

فارفاره